مضرات مصرف مواد غذایی کپک زده/ آیا کپک های غذایی خطرناکند؟
کدخبر: 67865
مهر ۲۸, ۱۳۹۷ در ساعت ۱۱:۲۸ ق٫ظ
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری دهاقان بیدار،به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره علت ممنوعیت مصرف مواد کپک زده و ضررهای حاصل از مصرف آنها اظهار کرد: کپکها انواع مختلفی دارند و سیستم ایمنی افراد مختلف به برخی از آنها واکنش نشان میدهد.
تمامی حقوق برای پایگاه خبری دهاقان بیدار محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری با ذکر منبع مجاز می باشد.