استفاده بیش از حد از سموم کشاورزی موجب افزایش ابتلا به پارکینسون میشود
کدخبر: 9088
تیر ۲۱, ۱۳۹۳ در ساعت ۱۲:۳۵ ب٫ظ
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری اطلاعرسانی شهرستان دهاقان “دهاقاننا” به نقل از خبرگزاری فارس، زهرا ابراهیمی گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش جمیعت در دنیا تأمین غذا از چالشهای مهم به حساب میآید به همین دلیل کشورها به دنبال پیشگیری از خطرات ناشی از آفتزدگی و بیماری هستند.
وی افزود: از طرفی محصولات کشاورزی از انواع کودهای شیمیایی است و سموم استفاده میشود و در اغلب موارد بیش از حد از این سموم استفاده شده است که این موضوع عوارضی را برای سیستم خونرسانی بدن هضم غذا و کارکرد دستگاه گوارش به دنبال داشته است.
ابراهیمی تصریح کرد: استفاده بیش از حد از سموم ابتلا به بیماریهای پارکینسون، پوکی استخوان، بروز بیماریهای ژنتیکی، تولد نوزادان کم وزن، افزایش سقط جنین و اختلالات هورمونی را به ویژه در کودکان و مادران باردار را موجب میشود.
این متخصص طب سنتی گفت: گاهی استفاده از انواع سموم فقط به دلیل نگهداری طولانیمدت سبزیجات و میوهها استفاده میشود و نه تنها سودی برای مصرفکننده ندارد بلکه عوارض جبرانناپذیری به دنبال خواهد داشت.
وی گفت: به همین دلیل به دنبال غذاهایی که هیچگونه مواد شیمیایی به آنها اضافه نشده باید برویم که ارزش غذایی بالا داشته و عاری از مواد شیمیایی مضر هستند.
وی افزود: در حال حاضر محصولات غذایی ارگانیک شامل انواع میوهها، سبزیها، غلات، حبوبات، شیر، گوشت، مرغ و تخممرغ، عسل و محصولات دیگری است که به شکل ارگانیک تولید میشود که البته گرانتر هم هستند.
تمامی حقوق برای پایگاه خبری دهاقان بیدار محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری با ذکر منبع مجاز می باشد.