دهاقان‌ بیدار
۱۲:۱۹ - یکشنبه ۰۵ شهریور ۱۳۹۶

مدیر شبکه دامپزشکی بردسکن:

در روز عید قربان مردم جهت کشتار دام به کشتارگاه‌ها مراجعه کنند

رئیس شبکه دامپزشکی بردسکن گفت: جهت رعایت موارد بهداشتی و نیز با توجه به لزوم بررسی دام قبل از کشتار برای اطمینان از سلامت آن، مردم از کشتار دام در منازل خودداری و جهت ذبح دام به کشتارگاه مراجعه کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری دهاقان بیدار،به نقل از  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدیقی در گفتگو با صبح بردسکن بیان کرد: همه ساله در روز عید قربان، مردم طبق سنت حسنه اسلامی اقدام به ذبح دام و تقسیم گوشت آن بین آشنایان، همسایگان و شهروندان میکنند و با توجه به وجود برخی بیماری ها مخصوصا بیماری های مشترک بین انسان و دام  لازم است دامی که قرار است ذبح شود از نظر وجود بیماری چه قبل و چه بعد از کشتار مورد بررسی قرار گیرد.

 

صدیقی اظهار داشت: بهترین مکان برای ذبح دام، کشتارگاه شهرستان است زیرا علاوه بر وجود امکانات و رعایت مسائل بهداشتی، کارشناسان شبکه دامپزشکی بردسکن در این مکان حضور خواهند داشت  و به مراجعه کنندگان خدمات خود را ارائه خواهند کرد و از شهروندان و مردم بردسکن در خواست میشود جهت کشتار دام خود به کشتار گاه دام شهرستان واقع در بلوار شهدا جنب پنجشنبه بازار مراجعه کنند.

 

مدیر شبکه دامپزشکی بردسکن گفت: کشتار دام در معابر ممنوع بوده و با متخلفین طبق قوانین برخورد خواهد شد.

 

صدیقی ابراز داشت: شبکه دامپزشکی بردسکن با حضور پنج اکیپ در روز عید قربان آماده خدمت رسانی به مردم  است و کارشناسان این شبکه با نظارت کامل بر ذبح دام  ها تمامی موارد چه قبل و چه بعد از کشتار دام را کنترل خواهند کرد.

 

وی تاکید کرد: مردم از مصرف گوشت قرمز به صورت گرم خودداری کنند و گوشت را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (4 درجه بالای صفر) نگهداری و بعد مصرف کنند.

 

در پایان صدیقی اعلام کرد: یکی از مهمترین بیماریها در مورد مصارف گوشت قرمز، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که بحمدالله تاکنون هیچگونه اثری از وجود این بیماری در منطقه بردسکن مشاهده نشده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.

آخرین اخبار