به گزارش پایگاه تحلیلی خبری دهاقان بیدار،به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدیقی در گفتگو با صبح بردسکن بیان کرد: همه ساله در روز عید قربان، مردم طبق سنت حسنه اسلامی اقدام به ذبح دام و تقسیم گوشت آن بین آشنایان، همسایگان و شهروندان میکنند و با توجه به وجود برخی بیماری ها مخصوصا بیماری های مشترک بین انسان و دام لازم است دامی که قرار است ذبح شود از نظر وجود بیماری چه قبل و چه بعد از کشتار مورد بررسی قرار گیرد.
صدیقی اظهار داشت: بهترین مکان برای ذبح دام، کشتارگاه شهرستان است زیرا علاوه بر وجود امکانات و رعایت مسائل بهداشتی، کارشناسان شبکه دامپزشکی بردسکن در این مکان حضور خواهند داشت و به مراجعه کنندگان خدمات خود را ارائه خواهند کرد و از شهروندان و مردم بردسکن در خواست میشود جهت کشتار دام خود به کشتار گاه دام شهرستان واقع در بلوار شهدا جنب پنجشنبه بازار مراجعه کنند.
مدیر شبکه دامپزشکی بردسکن گفت: کشتار دام در معابر ممنوع بوده و با متخلفین طبق قوانین برخورد خواهد شد.
صدیقی ابراز داشت: شبکه دامپزشکی بردسکن با حضور پنج اکیپ در روز عید قربان آماده خدمت رسانی به مردم است و کارشناسان این شبکه با نظارت کامل بر ذبح دام ها تمامی موارد چه قبل و چه بعد از کشتار دام را کنترل خواهند کرد.
وی تاکید کرد: مردم از مصرف گوشت قرمز به صورت گرم خودداری کنند و گوشت را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (4 درجه بالای صفر) نگهداری و بعد مصرف کنند.
در پایان صدیقی اعلام کرد: یکی از مهمترین بیماریها در مورد مصارف گوشت قرمز، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که بحمدالله تاکنون هیچگونه اثری از وجود این بیماری در منطقه بردسکن مشاهده نشده است.