دهاقان‌ بیدار
۰۹:۳۰ - پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۶

یک متخصص داروسازی بالینی:

کاهش افسردگی در ماه رمضان با پرهیز از خوردن و آشامیدن/ در صورت بروز اختلالات خلقی سریعاً به متخصص مراجعه کنید

یک متخصص داروسازی بالینی با اشاره به نقش روزه‌داری در کاهش بیماری افسردگی گفت: مصرف برخی از مواد غذایی پیش زمینه ایجاد افسردگی است اما در ماه مبارک رمضان به دلیل پرهیز از خوردن و آشامیدن این گونه منابع غذایی، شاهد کاهش افسردگی هستیم.

به گزارش دهاقان بیداربه نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه ایزدپناه، متخصص داروسازی بالینی در گفت‌وگو با خبرنگار سینا اصلاح سبک زندگی را در کاهش افسردگی مهم دانست و اذعان کرد: اصلاح سبک زندگی بر اساس تغییر سبک تغذیه، تحرک و پرداختن به معنویات می‌تواند در پیشگیری و درمان سطوح مختلف بیماری افسردگی تأثیر بسزایی داشته باشد.

 

عضو شورای علمی پژوهشی مرکز بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به تأثیر روزه‌داری در کاهش بیماری‌های افسردگی گفت: تغذیه و مصرف برخی از مواد غذایی می‌تواند پیش زمینه ایجاد افسردگی در افراد باشد و در ماه مبارک رمضان به دلیل پرهیز از خوردن و آشامیدن بسیاری از منابع غذایی که عامل بروز افسردگی هستند از رژیم غذایی حذف می‌شوند.

 

ایزدپناه، افزود: از طرفی تقویت ارتباط با خالق هستی در ماه مبارک رمضان نیز به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری، کاهش و بهبود افسردگی به شمار می‌رود.

 

وی با اشاره به اینکه اغلب بیماری‌های افسردگی با دارو قابل درمان هستند اذعان داشت: افرادی که دچار بیماری‌های روانی می‌شوند اغلب زمانی به متخصص مراجعه می‌کنند که زندگی آنها دچار اختلال شده و این موضوع بیانگر این است که فرهنگ سازی و آموزش شناخت علائم بیماری افسردگی باید در جامعه بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

 

عضو هیئت علمی سازمان غذا و دارو گفت: همانطور که وقتی فرد دچار بیماری‌ جسمی می‌شود با مراجعه به پزشک در صدد مداوای خود است ضرورت دارد که در هنگام بروز اختلال خلقی آن را جدی گرفته و به موقع به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.

آخرین اخبار