به گزارش پایگاه تحلیلی خبری دهاقان بیدار، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان در گفتگو با خبرنگار دهاقان بیدار گفت: در کشور ایران کشت سیب زمینی در مناطق جنوبی از اواسط بهمن ماه تا اواخر اسفند ماه و در مناطق معتدل شمالی از اوایل فروردین ماه پس ازسپری شدن خطر سرمای بهاره شروع و تا اواخر فروردین ماه انجام می گیرد.
امیر صفرپور با اشاره به روش کشت این محصول افزود: پس از اینکه سیب زمینی ها به چند قسمت تقسیم شدند، غده های آماده شده برای کاشت را به فاصله ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتر از یکدیگر روی ردیف هایی که فاصله آنها از یکدیگر ۵۰ تا ۷۰ سانتیمتر باشد زیر خاک می کنند.
وی خاطرنشان کرد: قبل از کاشت محصول سیب زمینی بایستی سیب زمینی هایی که به چند قسمت تقسیم شده را در محلی سایه روی زمین پهن کرده تا قسمت بریده شده از یک لایه پوشش حفاظتی پوشیده شود و یا آن که به وسیله خاکستر و خاکه زغال آن قسمت ها را پوشش داد.
صفرپور تصریح کرد: پس از کاشت و زمانی که جوانه ها از خاک خارج شدند و شروع به رشد نمودند پای بوته ها را خاک می دهند که موجب زیاد شدن محصول شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان با اشاره به برداشت این محصول در مرداد ماه افزود: اولين برداشت محصول سيب زميني از مزارع کاشت سيب زميني اين شهرستان آغاز شده است.
صفرپور با بیان اینکه سطح زیر کشت این محصول هشت هکتار است گفت: سطح زير كشت محصول سیب زمینی اين مزرعه حدود هشت هكتار و رقم كشت شده بورن است.
وی خاطرنشان کرد: مدت برداشت محصول سیب زمینی با حضور 40 نفر كارگر و به مدت پنج روز ادامه دارد.
صفرپور با اشاره به خشکسالی های اخیر در شهرستان دهاقان اذعان داشت: با توجه به محدوديت منابع آبي در سال گذشته سطح زير کشت اين محصول در شهرستان 10 هکتار است كه پیش بینی می شود با متوسط عملکرد 30 تن در هکتار، کشاورزان این بخش 300 تن محصول سیب زمینی از مزارع خود برداشت کنند.